Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Zero Caffe

4 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Zero Caffe Empty Zero Caffe Pet Avg 22, 2008 7:25 pm

Iks

Iks
Vampirka
Vampirka

Majhen, a prijazen lokal v centru mesta je eden izmed najbolj obiskanih lokalov v mestu. Čeprav je bolj majhen, ampak tak zgleda samo na zunaj. Ko vstopimo skozi ozka lesena vrata zagledamo pred sabo majhen kvadratni prostor s šankom in približno štirimi mizami s stoli, pomaknemo se pa lahko še za nadstropje više, kjer imajo poletno teraso, ali niže kjer je prijeten odrček za karaoke in nekaj miz s plesnim prostorom.
Lokal je predvsem poznan po petkovih karaokah in odličnih kapučinih, pa po temni notranjosti z miljoni barvnih lučk.Zero Caffe N2c-nightc

2Zero Caffe Empty Re: Zero Caffe Ned Avg 24, 2008 4:17 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Bilo je petkovo popoldne in po šoli je Eve ponavadi odšla v Zero Caffe. Njen oče se ji je včasih smejal zakaj vztrajno hodi tja in pije kavo, ko pa sploh ne potrebuje ne hrane, ne pijače in je poravzaprav niti ne okusi. A tudi danes je prišla do pulta, se nasmehnila natakarju in naročila svojo Mocha kavo. V minuti je dobila svojo skodelico iz katere se je že prijetno kadilo in se obrnila, da bi našla mizo. Vse so bile že polne, kar pa ni bilo presenetljivo. Caffe Zero je bila precej popularna med meščani, še posebej med mladimi. Sama je sem zahajala predvsem da bi bila videti bolj normalna. Pogledala je po mizah, ali mogoče koga pozna. Pri najbljižji mizi sta sedeli dve prvošolki in jo brez sramu odkrito gledale. Poslala jima je pogled in z rdečimi lici sta sklonile glave. Navadila se je že, da ljudje strmijo vanjo. Če ne v njen bled obraz, pa vsekakor v njen drag avto. Prav zato je oboževala klobuke, da so jo malce skrili pred vsemi in tudi danes ni bila izjema. Z prosto roko si ga je potisnila še globje na čelo in z očmi hitro prečesala okolico. "Poglej jo no... kdo pa misli da je." Si je mislila rdečelasa prvošolka sama pri sebi, a ni vedela da jo Eve lahko sliši. Pravzaprav nihče ni vedel. Zavzdihnila je in v ozadju zagledala črnolasko, ki jo je navidez poznala. Bila je leto mlajša.. no verjetno nekaj več let mlajša od nje, a hodila je v tretji letnik. Na obraz si je namestila nasmeh in se odpravila proti njej. "Hei, saj te ne moti če prisedem? Vse je polno." Je opravičujoče začela in pomignila na zasedene mize.

[Cass^^]

https://forks.forumsl.net

3Zero Caffe Empty Re: Zero Caffe Ned Avg 24, 2008 11:16 pm

Cassandra

Cassandra
Vampirka
Vampirka

Cass je sedela v kavarni, mešala svoj napitek in gledala skozi okno. Bil je petek in kakor ponavadi, je tudi tokrat vreme bilo grdo. Težki svivi oblaki so dajali občutek, kakor, da se bo vsak trnutek vsul dež. In na to je Cass čakala. Bilo ji je v užitek hoditi domov po dežju. Kljub temu, da mraza ni čutila, je pa čutila dežne kaplje. Sama sploh ni vedela, kaj počne tukaj. Saj se ji ni potrebno vkljapljati v družbo; se že dovolj izkljaplja. Svojo pozornost je preusmerila na srednješolce v kavarni. Vsi so sedeli v parih. Čutila je, kako so nekateri pogledi šinili proti njej. Slišala je misli drugih, a jih je blokirala. Ni želela poslušati misli o njej. Pogled je ponovno usmerila skozi okno. Opazovala je ljudi, ki so hodili mimo. Večina je bila odraslih, ki so se vračali domov iz složb. Oči so se ji potemnile. Spominjala se je svojih staršev in sebe, ko je s prijatelji sedela v eni izmed kavarn v San Franciscu. Žalostne misli je stresla iz glave. Nenadoma je zaslišala zvonec, ki je oznanjal, da je nekdo vstopil. Pogled je usmerila proti vraom, ko je zagledala, da je vstopila punca, ki se ji je na pogled zdela znana. a pogled je delovala leto starejša od nje, a je bila verjetno dosti mlajša. Spila je požirek pijače, samo zato, da ne bi izpadla čudo. Dvignila je pogled, ko se je dekle prebližalo. Spomnila se je njenega imena. Na hitro je pokimala. "Evelyn, kajne?" jo je vprašala in se s svojimi velikimi očmi zazrla vanjo.

4Zero Caffe Empty Re: Zero Caffe Tor Avg 26, 2008 10:52 pm

Alexis

Alexis
Volkodlakinja
Volkodlakinja

Vsa izmučena od učnih ur, ki jih je morala dati skozi še za zadnji delovni dan v tednu, je stopila v njen najljubši caffe, ki ji je bil všeč predvsem zaradi odlične opremljenosti in barv.
Naročila si je kavo in se usedla dva metra stran od dveh deklet, ki sta prijetno klepetali.
Eno izmed njiju si je še prav podrobno začela ogledovati, saj ji je delovala tako znana.
Le kje sem jo že srečala? Mogoče v šoli? Ne,.. Ojoj,... je pomislila in nato ji je kapnilo.
Spomnila se je vsega kar se je dogajalo in to ravno zdaj, ko je hotela v miru popiti kavo.
Umaknila je pogled in prav grozno je bilo, da je srečala prav dekle, ki jo je prejšnjo noč tako grdo napadla. Upala je, da je ne bo prepoznala; no saj je ni mogla, ko pa je bila v obliki volka pa vseeno bi lahko nekako začutila. Navsezadnje še ni vedela kakšne so vse sposobnosti vampirjev, zato se nikoli ni spuščala v kakšne prepire z njimi. Sinoči pa res ni morala nikamor drugam, kakor na vampirsko območje.
In punca zraven nje; tudi ona je vampirka,... Ph, včasih mi gre res na živce, da zaradi te moje posebnosti vem katere vrste so,... Potuhnila se je in počasi spila kavo do konca.

Sponsored contentNazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu