Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Jezero

3 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Jezero Empty Jezero Pet Avg 22, 2008 4:50 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Prav ob robu ozemlja pa je majhno a čudovito jezero. Pomladi in poleti tu cvetijo rože in lahko sedež na rob in pomočiš noge vanj. A prava atrakcija postane šele pozimi, ko gladina zamrzne in ga spremenijo v drsališče. Takrat lahko vidiš mlade in stare kako uživajo na drsalkah in se zabavajo.


Jezero Iim-pekin-

https://forks.forumsl.net

2Jezero Empty Re: Jezero Čet Avg 28, 2008 2:27 pm

Masha.

Masha.
Prebivalka
Prebivalka

Kot vsak dan se je odpravila na jutranji tek. A tokrat je zavila s svoje običajne poti in se odpravila proti jezeru. Ko je pritekla na obalo se je zadihano ustavila in sklonila glavo. Nekajkrat je globoko zajela sapo in se ozrla po čudovitem jezeru. Gladina je bila povsem mirna in zdelo se je, kot da je površina jezera ogromno ogledalo. S kotičkom očesa je Masha opazila nekaj, kar ni spadalo v to idilo. Ozrla se je in na robu gozda zagledala neznano dekle. V trenutku ji je postala všeč. Večkrat jo je že videla, a z njo še ni govorila. Neposredna kot je bila se je odpravila do nje, jo potrepljala po ramenu in počakala, da se je punca obrnila. "Zdravo, jaz sem Masha. Ne poznava se še ampak saj veš- za nove prijatelje ni nikoli prepozno. Kdo si pa ti?" pričakujoče se je zazrla vanjo. Komaj je ustavila ploho besed, saj jo je o neznanki zanimala prav vsaka podrobnost.

3Jezero Empty Re: Jezero Čet Avg 28, 2008 2:46 pm

Willow

Willow
Volkodlakinja
Volkodlakinja

Kot vedno, ko si je zaželela miru, je prišla sem. Spremenjena je tekla čez gozdove, kjer se je preobrazila nazaj, nato pa je v lahkem teku prišla do sem.
Jezero je bilo kot ponavadi čudovito. Vodni drsalci so na njem ustvarjali mjhne, krožne valove, ki so mu v žarkih jutranje zarje dajali zanimiv lesk in iz tega naredili pravo igro svetlobe. Nekjakrat je videla celo ribo, ki je skočila v zrak, se malo obrnila in nato padla nazaj v vodo, sicer pa je bila čisto sama. Ni vedela, kako dolgo je že sedela tam in ni je zanimalo. uživala je vsako sekundo, ko je vdihovala zrak prvega lepega dne po nekaj tednih.
Nepozorna na okolico ni slišala korakov, ki so se ji bližali, zato se je pošteno zdrznila, ko je na ramenu začutila dlan. Sunkovito je vstala in se obrnila, pred seboj pa je zagledala plavolaso dekle. ''Willow.'' ji je zmedeno odgovorila, pokimala in jo podala roko. ''Kateri letnik si?''

4Jezero Empty Re: Jezero Čet Avg 28, 2008 6:08 pm

Masha.

Masha.
Prebivalka
Prebivalka

Zdelo se ji je, da je neznanko zelo preplašila. Ob tej misli se je nasmehnila, saj je bilo ponavadi ravno obratno. "Willow? Lepo ime. Jaz sem tretji letnik. Pa ti? Mislim, da sem te že večkrat videla na šoli.. Ali pa imaš skrivno dvojnico!" zahihitala se je. "In kaj počneš tu tako zgodaj? Jaz sem prišla na jutranji tek. Tu je tako lepo, ane?" nenadoma je utihnila in se nemo ozrla po okolici. Vse skupaj se ji je zazdelo pravljično. Pokrajina je bila kot naslikana in v hipu si je zaželela, sa bi imela ob sebi svoj fotoaparat. "Zanimivo, kako so včasih stvari čudovite kajne? Kot da bi bile prav nalašč tam kjer so. Kot da bi jih kdo postavil in pripravil." zopet je pogledala Willow postajala ji je vedno bolj všeč. Čeprav se je zdelo, kot da se je malce boji. Masha se je glasno zasmejala svojim mislim in se nato pričakujoče zazrla v Willow.

Sponsored contentNazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu