Becca se je nasmehnila ob spoznanju, da ji ne bo treba zbijati šal o navadnih smrtnikih, ki so se vedno tikali njenega sogovrnika, čeprav oni niso vedeli, da sama ni bila le navadna smrtnica. "Precej nova sem," je rekla in malo pomislila. "Pravzaprav je minilo šele nekaj mesecev, odkar sem postala.. krvoses." Zasmejala se je in se čez sekundo takoj zresnila. "Najverjetneje sem v primerjavi s teboj pravi amater, toda moram se pohvaliti, da sem se kar dobro znašla sama. Predvsem glede žeje v bližini ljudi.." Pomislila je na vse tiste, ki so izginili v gozdu, v katerem se je skrivala na začetku. Vsega ji pa ni treba vedeti, je pomislila in se strogo vzravnala. "Kar se tiče šole.. Sploh ni problem o tem, če mi bo všeč ali ne. Nimam druge izbire; trenutno res ne. Problem je bolj v tem, da ne vem kaj bom storila, ko bom izdelala letnik. Ljudje mislijo, da se staram in na nek način je to res, toda vseeno ne bom imela 16 let." Vse to je bilo nekako zmedeno in poskušala je ne razmišljati o tem, če se je le dalo.
Razmišljala je, kaj bi lahko povedala, kar bi Eve zanimalo. "Mislim, da ti nimam preveč za povedati, saj je moje pustolovsko življenje krajše."
Vrgla se je v nazaj, tako da je legla in pričela: "Vampirka sem postala.. kar hitro bi rekla. Nekaj postavnih fantov me je zvabilo v gozd, kjer naj bi bilo hladneje." Smešno, toda čutila ni nobenega sovražtva do teh fantov. "Eden od njih me je spremenil v to kar sem. Na nek način, se mi to zdi.. super," je priznala in se nasmehnila. "Mama me ima še vedno za pogrešano, zato se res nočem vrniti kam v bližino nje. Tukaj sem našla svojo babico, pri kateri sedaj živim." Spet ni povedala resnice. Čeprav je z vsako Evino besedo Beccino zaupanje do nje raslo, ni hotela izdati ravno vsega.
"Pa ti? Kako je s tabo?"