Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Forks » Začetek » 
Opisi
 » Opisi

Opisi

+16
Masha.
Lauren
Kellyne
Alexis
Sanya
Rheesa
Sarah
Cassandra
Becca
Dana
Iks
Lyra
Rayne
Willow
Ashley
Evelyn
20 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 2]

26Opisi - Page 2 Empty Re: Opisi Sob Avg 30, 2008 5:13 pm

Ilona

Ilona
V.I.P.
V.I.P.

x Ime in priimek:
Ilona Hannah Cass [Lona]

x Starost:
Ujeta v podobi 16 letnice, drugače okoli 57 let

x Izobrazba && delo oz. šola:
2. letnik, Forks High School

x Vrsta [vampir, človek, volkodlak]:
Vampirka

x Videz s sliko:

Opisi - Page 2 Emmaroberts

Njene oči predstavljajo skrivnost skoraj vsakomur. Nikoli se ni ponašala s svojim videzom, svojo zunanjostjo, kajti ponavadi je ni niti zanimala. Čez ramena ji padajo gosti, rahlo valoviti, kakor zemlja rjavkasti lasje, na obrazu pa kraljuje nasmešek majhnih, skorajda dekliško izoblikovanih rdečih ustnic. Oblači se v stilu njenega razpoloženja: največkrat je odeta v dolgo ali kratko črno obleko, ki jo potem še dodatno zakriva temno ogrinjalo. Njen kratek, snežno bel vrat krasi ogrlica, ki je Ilona nikoli ne sname brez seveda dobrega razloga, kajti majhna veriga, na katero je pripeto 'oko resnice' ji pomeni veliko, morda celo več kot kakšen človek. Drugega nakita ne prenese in ga niti pogleda ne, prepričana je namreč, da lepota ždi znotraj tebe in ne temelji na zunanjosti. Prav tako kot na je obeh licih, je tudi na čelu njeno kožo zaznamovala majhna strela, na katero je Ilona bolj ponosna, kot pa se je sramuje. Nekateri zaradi njene nenavadnosti sklepajo, da zna brati misli in morda celo vidi v prihodnost... vendar, to je le še ena od laži, ki si jih izmišljujejo ljudje na podlagi njenega videza...

x Značaj:
Kratek stik med veseljem in žalostjo... nihalo sovraštva in ljubezni. Ilonin karakter je kakor jesenski vetrič, ki se odloči enkrat pihati v levo, drugič pa v desno, nikoli z enakim sunkom, vendar bo zmeraj imel neko pot, smer, v katero bo želel iti. Je tiha, a njena duša je izpostavljena trmi. Hladna, a ob prijatelju se njeno srce segreje, do tolikšne mere, da zmore majhen, a iskren nasmešek. Mirna, vendar ko je potrebno bo njena iskra umirjenosti zanetila velik požar nemirnosti. Odeta je v skrivnosti, ki jih ne razodene vsakomur, ki ji prekriža pot, do neznancev je previdna in hladna, a vseeno, kanček njenega srca je odprt za nove znance, morda celo prijatelje, katerih sama nima veliko. Njena pripadnost k 'temnim', pa je ni prikrajšala s zlobnimi mislimi in krutimi dejanji, ki jih nekateri od nje nebi pričakovali. Udarce, ki ji jih bo zadal nasprotnik bo vrnila z desetkrat hujšimi, njen jezik pa zmeraj najde pot iz težav, ki jih Ilona ne išče – težave namreč iščejo njo. Vihrav, nepredvidljiv karakter pa ni ravno povšeči neznancem, zaradi tega Ilona ponavadi ne sklepa veliko prijateljskih vezi in jih tudi ne želi. Za razliko od ostalih temnostrancev ni ošabna, pa tudi za zlobno se nebi morala oklicati. Vsaj ne še. Morda nekoč, ko bo končno vedela, kako se je vse skupaj začelo... in kako se je celotna zgodba tudi končala.

x Družina in preteklost:
Njena preteklost izvira čisto nekje, na obrobju starega 'sveta' iz kjer se pravzaprav spomni le tistega usodnega dne, ko so jo odpeljali... hja, lahko bi jim dejala tujci.
Tihi nasmeški... neprestan šepet, nerazumljive besede... luknje v spominu. Sovraštvo v ljubezni... nesreča v umoru. Objela jo je srebrna svetloba, hladen vetrič zapihal skozi njene temne lase, jih razmršil, nato pa jo zopet prepustil svoji usodi.
Nikoli si ni razlagala česa tako zelo... Drugače, kot je bilo prav. Kakor vsak dan, je strmela skozi okno stare sirotišnice. Bila je nihče v nekomu, ki je želel biti nekaj, kar ni. Majhna cvetlica, ki je želela segati tako visoko kakor smreka, ki ji je delala družbo. Rasla je z leti, spoznavala samo sebe, vendar, namesto, da bi opustila upanje, da bo kdajkoli veljala nekaj več, kakor smet v tem samostanu, je to raslo skupaj z njo. Bilo je večje, z vsakim letom pa je presegalo svoj vrhunec. Pri štirinajstih, oziroma na meji teh let, pa je preprosto pobegnila iz tiste hiše v kateri se preprosto ni morala najti.
Ni se poznala. Nekako je upala, da bi bila nekaj več. In ta želja, želja po tem, da ni nič, se ji je tudi uresničila... Ljubila je svet v katerem ni poznala staršev, priimek si je nekako pridobivala z leti, živela je v tišini narave, čeprav bi lahko bila nekaj čisto drugega – pa preprosto ni želela. Njeno življenje je bilo nekaj čisto drugega, kot bi si nekateri mislili, tiho se je učila vseh sposobnosti v katerih se je prepoznala in s tem tudi ugotovila, kaj pravzaprav je. Odločila se je za takšno življenje, kot ga je imela sedaj, se nekako ustalila, skupaj s svojo najboljšo prijateljico, v gozdovih Forksa, ki je bil sedaj njen dom. Skupaj s zvestimi, a divjimi 'prijatelji', ki so se imenovale živali.

x Posebnosti:
/

x Primer RPG sporočila:
Njeni počasni, tihi koraki so zopet utirali pot med visokim vejevjem in listnato talno podlago. V njenih mislih je divjala velika zmešnjava in tokrat je bila Nineth tista, ki je imela popoln nadzor nad vso okolico in ne dekle, ki je stopalo skorjada za njo. Spuščen pogled je na trenutke švignil sem in tja, tišina, ki ju je objemala je bila nekoliko mučna, a vseeno dobrodošla, dokler je volkulja ni imela namena pretrgati:
"Raya... Ne moreš mu tako.. slepo zaupati. Kaj če po zopet ena od tistih pasti..? Kaj če..." naslednje besede je dekle preslišalo, a zavedala se je tudi tega, da jo tokrat prvič malo mar briga, kaj ji pravi volkulja, čeprav je bilo po najslabši možnosti še prav.
"Nin, ne morem ves čas držati glave v zemlji in se z nikomer ne odkrito pogovarjati.. Nekje je treba začeti, verjameš ali ne, tako je." je zamrmrala v odgovor, žival pa je zaprla svoj gobec in tiho hodila naprej, dokler obeh naenkrat ni zmotil skorajda neslišen šum, ki ga lahko zazna le tisti, ki že dolgo časa biva v teh gozdovih.
V Rayine oči je prišel vprašujoč lesket, Nineth pa je z dvignjeno glavo ovohavala zrak in iskala vsako možno bitje, ki bi lahko bilo, nato pa, po nekaj trenutkih tišine le spregovorila:
"Lovec. Nič drugega ne more biti in prosim ne reci, da je to nemogoče. Ker čutiš, slutiš in tudi lahko predvidevaš da je." dekle je zopet nevidno prikimalo, nato pa se počasi začelo premikati v smeri iz katerega je kratek, a njej vseeno slišen šum prišel in ko se je končno znašla za zadnjim drevesom, ki jo je ločevalo od osebe na drugi strani, je počasi razširila oči.
Lianne? Kaj pa ONA tukaj, nasredi Ozobskih gozdov? prepoznala je zunanje poteze, tiste dolge njej vidno zelenkaste lase stare znanke, prijateljice, ki ji je bila edina v oporo tisti čas, ki ga je preživljala v sirotišnici in edina oseba, ki je vedela za njen skriti načrt pobega.
Na njen bled obraz ji je švignil presenečen izraz, ni vedela, kako naj pravzaprav odreagira na celotno zadevo; naj ji skoči v objem in ji pove, kako zelo jo je pogrešala? Ne, tako zelo je pa tudi ni pogrešala. Ali naj se priplazi za njen hrbet in jo prestraši s svojo hladnokrvnostjo? Tudi ne, saj ni želela obležati mrtva na gozdnih tleh. Nineth je vprašujoče zrla vanjo, kakor da ji ni nič jasno, a Rayi tokrat ni bilo do tega, da bi ji razlagala o prijateljstvu iz otroštva. Počasi je zaprla oči in nekajkrat globoko vdihnila, nato pa tiho stopila izza drevesnih listov in si nadela nedolžen obraz mlade deklice:
"Lianne? Kaj pa ti počneš v teh gozdovih? Mislila bi si, da se greješ ob kaminu in razmišljaš o tistih stvareh, zaradi katerih sva zmeraj našli temo za pogovor." vse skupaj je povedala v eni sapi, pa se ji niti poznalo ni, tako zelo dobro je znala skrivati občutke, seveda z hladnim nasmeškom na ustnicah.
Pred njo ja, pred osebo, ki ji je toliko časa skrivala, da je volkodlak, a Raya ji tega ni mogla zameriti. Tudi sama se nebi ravno hvalila s tem, ampak verjetno tudi prikrivala nebi nekomu, ki naj bi mu zaupala. In to je bilo tisto, kar je črnolasko zmotilo pri njej. Da ji, kljub temu, da ji je nekako zaupala, ni povedala najbolj ključne stvari, ji lagala, čeprav je Raya vedela zanjo. Modra preprosto ni imela poguma?
Ahh, k vragu... je pomislila in pomignila Nineth, naj stopi bližje k njej nato pa čakala. Umirjeno, v tišini, na njen ključen odgovor.

[upam, da ni nič narobe, če sm dala RP post z drugega foruma ^^. če pa je, pa lahko popravim :]]

27Opisi - Page 2 Empty Re: Opisi Sob Avg 30, 2008 6:46 pm

Gaspard

Gaspard
Vampir
Vampir

x Ime in priimek:
Gaspard Daniel Fletcher

x Starost:
18 let (235 let)

x Šola:
4.letnik srednje šole

x Vrsta:
vampir

x Videz s sliko:
Gaspardov izgled je daleč od povprečnega in običajnega. Njegova snežno bela porcelanasta polt pa zagotovo najbolj izstopa. Čeprav je vampir se je z leti naučil kako dobro zakriti svojo pravo indentiteto in se je odlično pomešal z množico ostalih dijakov in kljub popolnemu izgledu ne zbuja sumljive pozornosti (nihče si ni niti drznil posumiti, da je vampir). Temni, kot oglje črni lasje mu v pramenih padajo sem ter tja na čelo in so malo daljši kot običajno. Poteze njegovega obraza so lepo izoblikovane in na trenutke celo malo ostre, njegov nasmešek pa zna spreminjati kontrast od predrznega do zapeljivega. Njegove oči so včasih smaragdno obarvane, spet drugič popolnoma temno zelene. Pogled vedno ohranja miren in nekoliko skrivnosten, zagotovo pa ne sumničav. Ker je na svetu že dolgih 235 let je skozi dal že različna obdobja in se prilagajal razvoju časa. Na zunaj izgleda kot povsem običajen dijak in tako se tudi oblači, brez kakšnih ekstremno elegantnih pretiravanj v stilu dolgih črnih plaščov, ki bi vihrali za njim. Z izjemo njegove nepopisne lepote ni na njem čisto nič nadnaravnega.

Opisi - Page 2 Xwx-gas

x Značaj:
Verjetno je bilo 253 let dovolj, da je Gaspardu postalo jasno kdo je, kaj hoče in kakšni so njegovi cilji. Pred sabo ima še večnost zato se mu nikamor ne mudi in počasi uživa življenje, ki mu je bilo podarjeno. Njegovo sovraštvo do vampirjev se je z leti ohladilo in omejilo na enega samega, morilca njegovih staršev. Ima srečo, da zna dobro prebrati ljudi zaradi česar mu ni treba uporabljati posebne sposobnosti, ki mu je bila dana. Branja misli. V življenju je srečal že toliko različnih ljudi, da ga prav nič ne more več presenetiti. In tudi ne mara presenečenj. Seveda je odprt za nove priložnosti in spremembe, vendar ga nepričakovani dogodki in nepredvidljive osebe spravljajo v zmeden položaj. Takrat ne ve kaj je prav in kaj ne, ter se le stežka nadzira. Navajen je predvidljivosti in umirjenemu toku življenja. Edina njegova pomankljivost je, da še vedno ne zna dobro razbrati kdo v njegovi okolici je njemu enak. Vampir torej. Ta intuicija mu ni bila dana ob rojstvu, saj se je rodil kot človek, poleg tega pa njegovi vampirski instinkti niso tako dobro razviti. Vseeno se je dobro naučil skrivati svojo pravo indentiteto in nihče ne bi posumil, da se v običajnih oblačilih, ki se ne razlikujejo od tistih drugih dijakov, skriva vampir z dolgo življenjsko dobo in potrebo po topli krvi. Njegova človeška stran je zaznamovana z zdravo mero samozavesti, ki jo je toliko kolikor je potrebno in tako temnolasec nikoli ne izpade egoističen ali aroganten. Z veseljem ponudi pomoč drugim, če le ne vključuje kakšne medicinske oskrbe. Za varnost drugih se raje izogiba nesrečam, krvi in drugim skušnjavam, ter skuša živeti karseda normalno. Seveda tudi on ob toplejših sončnih dnevih izgine neznano kam, kakor mnogi v njegovem razredu, vendar temu nihče ne pripisuje kakšne pomembne vrednosti. Je precej priljubljen tudi pri nasprotnem spolu, vendar se zvezi z dekletom upira in izogiba. Glavni razlog je seveda dejstvo, da je vampir. Tega se je zavedal že ko je privolil v spreobrnitev in mu niti ne povzroča kakšne večje žrtve. Do zdaj preprosto še ni srečal dekleta, ki bi nanj naredila kakšen večji vtis, saj se mu prav vsa zdijo enaka. Ne verjame, da bo kdaj naletel na kakšno, ki bo v njem zbudila tisto kar je potlačil globoko v kot svojega srca in misli že dolgo nazaj. Druge ljubezni kot družinske tako pač ne pozna in to ga ne moti. Vedno znova si zastavlja nove naloge in cilje, ki jih mora izpolniti. To počne predvsem zato, da bi svoje življenje izkoristil do maksimuma, sploh zato, ker ga ne bo nikoli konec. Poleg tega pa je patetično vsak dan gledati depresivnega vampirja, ki trpi zaradi nesrečnega nesmrtnega bivanja, ki mu je bilo podarjeno. Med ljudmi se pomeša z lahkoto in uspelo si mu je nabrati dosti prijateljev. Skušnjava pride in Gas jo zna odgnati. Dokler se mu na pot ne postavi kaj večjega ne bo imel problemov z igro skrivalnic, ki se jo igra.

x Družina in preteklost:
Njegovo prvo, še človeško, življenje se je začelo daljnega leta 1773 v že takrat zloglasni Transilvaniji v Romuniji. Tam so se od nekdaj širile razne pripovedi o vampirjih in podobnih nadnaravnih bitij, Gaspard pa je odraščal prav sredi vsega. Njegov oče Aurel je bil preprost trgovec, ki je družino preživaljal s tovorjenjem raznih domačih izdelkov v bližnje vasi in večja podeželska mesta. Mama Sorina je ostajala doma in skrbela za družino z dvema otrokoma. Gaspard je bil njun prvorojenec in rodil se je kot močan deček in je venomer pomagal očetu. Flavia pa je bila njegova 2 leti mlajša sestrica. Družina se je le stežka prebijala skozi ostre zime, a nekako jim je uspevalo. Živeli so v kraju, ki je bil poznan po nedoumljivih legendah in oni so iz prve roke lahko spoznali kako zelo resnične so. Temačnega dne sta se Gas in Flavia igrala zunaj na polju, toča pa ju je pregnala nazaj domov, v revno kolibo. Prizor na katerega sta naletela je bil za 12 letnega fantka in 10 letno deklico preveč. Svoja starša sta našla na tleh skromne kuhinje z bledimi obrazi in širokimi ugrizi na vratu. Gas je zakril oči sestrici in poskrbel za trupla, ter ju zakopal v jamo v zemljo za hišo. Tako se je začela tradicija in vsako leto sta v njihovi vasi umrla dva, moški in ženska, ki sta bila tako ali drugače povezana. Fant je preživljal oba in odraščal v sovraštvu, ter želji po maščevanju. Čez 3 leta je to priložnost dobil. Tiho šelestenje ob lesenem oknu mu je povedalo vse. Ukazal je sestri naj se zapre v klet in za nobeno ceno ne pride ven. Sam je hotel poskrbeti za morilskega vampirja. Vhodna vrata so se škripajoče odpirala in skoznje je stopil moški v črnem ogrinjalu z rdečo notranjostjo. Gas je bil že pripravljen na dolg in trd boj, ko ga je presenetila iskrenost in milina v prišlekovih očeh. V trenutku je čutara z blagoslovljeno vodo padla na tla in vsebina se je zlila skozi leseno špranjo. Nicu je bil njegova rešilna bilka. Bil je na strani dobrih vampirjev in hočeš nočeš ga je Gas poslušal in po dveh letih oklevanja in poznanstva privolil. S preprostim dejanjem je postal vampir, pod enim pogojem. Njegovi sestri morata zagotoviti varnost. 17 letni novorojeni vampir in dvajset let starejši Nicu sta dekle odpeljala daleč stran v Anglijo. Za čase njenega življenja so živeli vsi trije skupaj, dokler ni prišel čas da temnolasa Flavia umre. Leta so minevala, Gaspard je hodil po svetu, se hranil na isti način kot Nicu, z lovom na živali in iskal primerno mesto za ustalitev. Šele po vvseh 218 letih odkar je vampir je našel idealno mesto zase. Forks.

x Posebnosti:
Že dejstvo, da je vampir je dovolj velika posebnost.

x Primer RPG sporočila:
Vsak smrtnik bi se pritoževal nad deževnim, meglenim in otožnim dnevom, ki je vladal v Forksu. Toda bil je dan kakor vsak drugi in v Gasu je sprožil le val olajšanja. Spet je lahko odšel ven, ne da bi mu bilo potrebno skrbeti, da njegova koža izgleda kot svleč 6-karatni veličastni diamant, ki se sonči v bajnosti. Tako je njegova porcelanasta polt vendarle albinsko izstopala v zeleni okolici travnika sredi katerega je ležal. Njegove oči so bile natanko takšne kot okolice, smaragdno zelena barva je bila ista kot barva vlažne travnate bilke, ki jo je vrtel med dolgimi belimi prsti in na katero je piskal med svojimi malce bolj rdečimi ustnicami. Dobro se je zavedal kakšnemu življenju se je odpovedal, ko je privolil v spreobrnitev. Bila je prava odločitev, si je mislil in odločitve ni niti najmanj obažloval. Vsaka celica njegovega telesa je čutila svobodo, ki ga je prevevala in sproščujoč občutek ga je napolnil že ob prvem trenutku, ko je legel v mokro rosnato travo. Zrl je navzgor v nebo, ki je grozilo s še eno nevihto. Slednje so bile nekaj najbolj običajnega tukaj na tem zelenem polotoku. Njegove misli so odplavale stran, ko je razmišlajl o vsemu kar se mu je zgodilo do sedaj. To je počenjal pogosto, le razmišljal namreč. Zdelo se mu je vredno njegove neomejene količine časa in nekaj najbolj naravnega. Oči so se mu počasi zapirale, a vsekakor ni zaspal. Lepotnega spanca si vampir preprosto ne more privoščiti. Zakaj bi si sploh ga, ko mu je popolnost že dana?Nazadnje urejal/a Gaspard Sob Avg 30, 2008 7:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat

28Opisi - Page 2 Empty Re: Opisi Sob Avg 30, 2008 6:49 pm

Willow

Willow
Volkodlakinja
Volkodlakinja

Ilona, opis je supermegafantastičen Opisi - Page 2 974110

Gaspard, mislim, da si izpustil zadnjo točko:
Primer RPG sporočila Wink

popravi in mi pošlji ZS. Very Happy

EDIT:

ok, dele je Very Happy

Uredi profil & to je to Very Happy

29Opisi - Page 2 Empty Re: Opisi Tor Sep 23, 2008 9:19 pm

Harmony

Harmony
Vampirka
Vampirka

x Ime in priimek:
Harmony Elvire Vand der Woodsen
x Starost:
17 let

x Izobrazba && delo oz. šola:
3. letnik, srednja šola
x Vrsta [vampir, človek, volkodlak]:
vampirka
x Videz s sliko:
Opisi - Page 2 Adriana_lima080
Če bi kdo rekel, da je Harmony vampirka, bi se tisti, ki bi to slišal začela smejati, saj ne bi verjel. Po zunanjosti je čisto nasprotno od vampira. Njen popoln ovalen obraz krasijo stekleno modre oči in polne ustnice. Na njena ozka ramena padajo rjavi kodri, ki vedno izgledajo popolno. Kot, da niso pravi.
Njena polt je malce temnejša, kot je za vampirje običajno. Prej je bila bleda, kasneje pa je začela opažati, da se njena polt potemnjuje. A vseeno ne za veliko. Pa vendar, ko se napije krvi in ko začuti TISTI klic, pobledi in njena lička se obarvajo prikupno roza.
Ne hvali se rada, vendar ji je njena lepo izoblikovana postava, za katero se ne trudi ravno veliko prinesla kar nekaj zavistnih pogledov sovrstnic, in fantje jo tudi zaradi tega kar požirajo z očmi. Vedno je oblečena v temnejša oblačila, kar daje še večji poudarek njeni eleganci.
Najraje nosi mini krila, saj lepo poudarijo njene noge in sandale z visoko peto. velikokrat jo pa lahko zasačimo tudi v črnih škornjih. Ponosna je na svoj izvor, zato se je pa tudi preselila sem, saj je tukaj sonce ne more motiti.
x Značaj:
Čeprav Harmony deluje kot prijazno dekletce, videz (in njeno ime) pri tem primeru močno vara. Je osorna, vzvišena in mirna oseba. Mirna v smislu, da ne deluje, kot da bi pravkar popila cel liter kave.
Njen pogled, njena hoja vse na njej izžareva prirojeno eleganco.
Ne mara, da ji kdo ukazuje, pa naj bo to še za najmanjšo stvar. Takoj se bo znesla nad njim, s svojim mirnim in odločnim glasom, ki si ne pusti ugovarjati.
Če ji kdo kaj stori, mu bo to z veseljem vrnila v desetkratni meri. In tukaj ne mislimo na tista dobra dela..
Ko se zaljubi, je nič ne ustavi. Cilj opravičuje sredstva, mar ne?
Že od nekdaj je vedela, da jo nekako privlačijo tudi dekleta. Nikoli se ni hotela z kako ustaliti, vendar tega ni nameravala niti z moškim.
x Družina in preteklost:
Prihaja iz premožne družine. Mame ni nikoli poznala, saj je pobegnila, ko je zvedela za moževo skrivnost, oče, ki je bil tudi vampir pa je bil ves čas odsoten. Vzgajala jo je mačeha. Njo je imela raje od kogarkoli na svetu, stokrat raje od svoje matere. Njo je pa sovražila in hotela je na koščke raztrgati prav vsakega, ki jo je omenil. Zakaj? Ker jo je zapustila zaradi nje in očeta. Če jo bi sedaj kje srečala, bi jo ubila. Ima še polsestrico Eve in polbrata Jamesa. Oni in njena mačeha so vampirji, prav tako kot ona.
Ko je bila stara (vampirskih in pravih) 15 let, so jo poslali v tujino. Od tedaj je bial prepuščena sama sebi. To je mačehi nekako zamerila. Odraščala je sama v internatih po prestižnih šolah, kasneje pa se je odločila, da šole pač niso za njo. Čez približno 100 let se je zagledala v človeka. Spet je hotela spoznati, kako je biti ljubljen, kakšno je življenje ljudi...
A ko se je vrnila v svet smrtnikov, je bilo popolnoma drugače. Nič več tiste stroge discipline, ki jo je bila vajena, vse te izboljšave...
Hitro se je prilagodila novodobnemu načinu življenja in se popolnoma zlila z najstniki (čeprav ona že kar stoletje ni bila ena izmed njih), a vendar je ohranila svoje prioritete in ekstravaganco.
x Posebnosti:
Dve majhni brazgotinici na vratu, ki ju ima že od nekdaj, čeprav je bila že rojen vampir. Ponavadi sta vedno prekriti z lasmi, da jih nihče ne opazi. Vidni sta samo, ko ima spete lase.
x Primer RPG sporočila:
Tekla je tako hitro kot si nikoli ni predstavljala, da lahko. Spretno se je izmikala oviram in se kot kača zvijala med drevesi. Njeni dolgi kodri so divje plapolali za njo in črna čipkasta oblekica se ji je zatikala med nogami.
Preplašena se je ozrla nazaj, da bi videla, če ji še vedno sledi. Videla ga je. Med drevesi se je gibala tista grozljiva črna senca.
Srce ji je razbijalo kot noro.
Skoraj bi se zadela v tisto vejo, ki se je žalostno nagibala nad njo. A se ni. Izmaknila se ji je. A on se ni. Padel je po tleh.
Malce si je oddahnila, a ne za dolgo, saj se je hitro pobral in se z novim pogonom pognal za njo. Trdno je bil odločen, da jo ujame. Ujame in ugnobi. Za vedno.
Še enkrat se je ozrla nazaj. Ni ga videla. Noga se ji je zataknila med korenino in nikakor je ni mogla izvleči ven. Padla je na razmočena tla in zamižala. Čutila je, da je blizu. Zelo blizu. Priprla je oči.
Videla ga je, da se sklanja nad njo in začutila je njegovo vlažno sapo ob njenem ušesu. Zatrepetala je.
"Ne boj se," ji je zašepetal, "hitro bom opravil..."Nazadnje urejal/a Harmony Tor Sep 23, 2008 10:24 pm; skupaj popravljeno 1 krat

30Opisi - Page 2 Empty Re: Opisi Tor Sep 23, 2008 9:25 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

dobrodošla^^ forum je trenutno malce zamrl a se trudimo da bi ga zopet postavili na noge Wink

https://forks.forumsl.net

Sponsored contentNazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Forks » Začetek » 

 » Opisi

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu