Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Forks » Začetek » 
Opisi
 » Zgodbe » Vampirji.

Vampirji.

4 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Vampirji. Empty Vampirji. Pet Avg 22, 2008 12:18 am

Willow

Willow
Volkodlakinja
Volkodlakinja

Forks je eno redkih mest, kjer lahko najdemo vampirje, saj so po mnenju večine le mit. A tile tukaj so še kako resnični. Večina jih je visokih, neverjetno lepih, s slonokoščeno kožo in zlatimi očmi. Večina v Forksu se je odločila, da se odreče pitju človeške krvi, ki pa jo nadomestijo s človeško. So precej redki.

2Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 12:36 am

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Lik je zaseden
Evelyn Laura Greenberg
Vampirji. Mischa11
[By: Micha Barton]

Evelyn je 18 letno dekle ki bo letos odšla v zadnji letnik gimnazije. Njena bleda koža in svetli lasje obračajo glave vsem fantom a sama se ne zanima za nikogar. Preveč jo skrbi, da bo kdo izvedel njeno temno in veliko skrivnost – da je pravzaprav stara že 186 let. Razen njenih svetlo rjavih oči in slonokoščene kože sploh ni videti kot vampir in vse bi dala za normalno življenje. Odkar je prišla v gimnazijo težko odvrne pogled stran od njenega postavnega sošolca Lucasa, a ve da med njima na žalost ne more biti nič. A to je ne ustavi od sanjarjenja…Nazadnje urejal/a Evelyn Pet Avg 22, 2008 6:14 pm; skupaj popravljeno 4 krat

https://forks.forumsl.net

3Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 2:56 am

Willow

Willow
Volkodlakinja
Volkodlakinja

Lik je zaseden
Kellyne Agatha Crapter

Vampirji. 3my-adrian
[by: Adriana Lima]

Kellyne ali Kelly, kot jo vsi kličejo zaradi njenega 'nemogočega imena', kot pravi sama, je največja posebnica izmed vseh vampirjev. Njena polt ob povampirjenju ni pobledela, kot pri ostalih, temveč je ostala lepo zagorela, a na dotik ledeno hladna. Prav zato se sedaj izogiba vseh stikov s sošolci, saj jo je strah, kaj bodo porekli na njeno skrivnost. Namreč, Kelly je vampirka postala šele pred kratkim in to dejstvo je precej vplivalo na njeno psihično stanje. Zdi se ji, da se ji je na glavo v nekem trenutku nakopalo toliko skrbi, da ne bo zmogla. Kot novorojeni vampir se težko obvlada in hlepi po človeški krvi, ko je med ljudmi a ve da ne more izostajati od pouka. Ne ve zakaj je njena koža ostala ista, a se boji da bo tudi to kmalu izginilo. Je dijakinja 2. letnika.

4Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 12:19 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Travis Andreas Greenberg
Vampirji. Iconator63c90a82d876e5dd
[by: Chad Michael Murray]

Travis je posvojeni brat Evelyn, saj že kar nekaj let živita pri isti družini, kljub temu da nista krvno povezana. Postal je vampir pri 19 letih zato je malce starejši kot vsi mislijo a letos obiskuje 4 letnik gimnazije. Je zelo pameten in iznajdljiv in tudi zelo hiter. Kljub svojim dobrim izgledom se raje izogiba dekletom saj se boji istih stvari kot njegova sestra. A kljub temu si ne more pomagati da mu nebi bila všeč simpatična Dana, s katero razvija prijateljstvo, dobro prijateljstvo in se ne more brzdati. Kaj se bo torej zgodilo med njima? Kljub temu da nista krvna sorodnika, pa imata z Evelyn globoko vezo prijateljstva.

https://forks.forumsl.net

5Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 12:28 pm

Iks

Iks
Vampirka
Vampirka

Lik je zaseden
Xenia 'Iks' Semrau
Vampirji. Jac2
[by: Jac Vanek]

18-letna dijakinja Xenia oz. Iks, kot jo vsi kličejo se bo kmalu 'pognala' v zadnji letnik srednje šole. Seveda je vse prej kot navadna dijakinja. V resnici ja stara 192 let in to sedaj uspešno prikriva, kar je ena izmed njeneih največjih skrbi, ki so hkrati tudi skrivnosti. Iks se tudi skoraj nikoli ne nasmehne, tako da pokaže zobe. Kako le, ko pa ji dva štrlita kot vampirki. Čeprav bi lahko osvojila marsikaterega žrebca, se ne ozira na to. Ve, da z navadnimi ljudmi ne bi mogla imeti nič, čisto nič. Morda prijateljstvo, kaj več pa ne. Vsega skupaj bi si sicer zelo želela, ampak mora na to seveda kar lepo pozabiti. Čeprav njeno srce na skrivaj bije za Andreaasa, mora na to čimprej pozabiti. A Iks ne ve, da je tudi Gaspard vampir. Bo kdaj izvedela? Se bo med njima razvila ljubezen?

6Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 4:29 pm

Iks

Iks
Vampirka
Vampirka

Lik je zaseden
Gaspard 'Gas' FletcherVampirji. GaspardUlliel31
[by: Gaspard Ulliel]

Gaspardoz. Gas, kot ga kličejo vsi je še eden izmed vampirjev, ki svojo identiteto v šoli odlično prikrivajo. Osemnajstletnik bo kmalu odšel v četrti letnik srednje šole. Svojo identiteto in svojo starost odlično prikriva in do zdaj še nobeden ni opazil, da je v resnici to kar je. Njegova zunanja lepota prevzame marsikatero dekle, ampak on se ne preveč ozira. Konkretno zaljubljen sicer še ni, ampak si tega zelo želi. Čeprav ve, da ima na izbiro bolj malo deklet. Mu bo uspelo?

7Vampirji. Empty Re: Vampirji. Pet Avg 22, 2008 4:57 pm

Iks

Iks
Vampirka
Vampirka

Lik je zaseden
Rebecca 'Becca' Vasmunsen
Vampirji. Sum0611
[by: Jessica Stam]

Rebecca je zaenkart najmlajša izmed družine vampirjev na srednji šoli. Šteje namreč komaj petnajst let in bo kmalu postala sveža dijakinja drugega letnika. Zase pravi, da je zelo nepredvidljiva,kar absolutno drži. Najprej se je zapletla v zvezo z žensko, kasneje pa omrežila Deana, katerega je prav kmalu zapustila. Seveda v njej vre nekaj zlobnejše krvi, kot v podobnih. Uspešno ji uspeva prikrivanje resnice, ampak pravi da kmalu ne bo več vzdržala. Ji bo uspelo? Poleg tega pa se še zadnje čase želi zaplesti z volkodlakom Mattom, ampak ji na moti stoji ena ovira - Willow, ki prav tako želi omrežiti Matta. Kdo ga bo dobil?

8Vampirji. Empty Re: Vampirji. Ned Avg 31, 2008 11:23 am

Ilona

Ilona
V.I.P.
V.I.P.

Virginia Megan Webster

Vampirji. 07
[by: Emilie de Ravin]

Vsi, ki poznajo to navihano dekletce, ki obiskuje zadnji letnik srednje šole, vam bodo, ob zastavljenem vprašanju, kakšna je odvrnili, da je sonček. Pa saj, to je tudi pribita resnica in Vigrinia se tega še kako zaveda. Prav to ji namreč pomaga pri prikrivanju svoje indentitete, kar ji je, do sedaj vsaj odlično uspevalo. Dokler ni spoznala Liama. Človeka, ki ji je nekako spremenil pogled na svet, ji pokazal tudi tiste najtemnejše kotičke, za katere prej niti vedela ni. Spoznala je kar nekaj razbitih družin, ki so se iz dneva v dan prebijale skozi lakoto in sama, je pravzaprav na začetku lahko komajda verjela, da kaj takšnega obstaja. Saj to je bilo tudi pričakovano, glede na to, da je imela ljubeča starša, ki sta ji izpolnila vsako željo, njena najbolj svetla točka pa je bila, da ni nikoli ratala prevelika razvajenka. Malo že sem, kot bi dejala sama, čeprav v krogu njenih prijateljev velja za skromno. Z Liamom se je v teh nekaj letih zelo zbližala, spoznala ga je v čisto drugačni luči, kot ga je videla v šolskih klopeh. In, če je iskrena, Virginia ve, da bo Liam kajkmalu izvedel za njeno skrivnost, čeprav ne namenoma. To pa je tisti trenutek, ki se ga sama najbolj boji; kako bo resnico sprejel? Mu bo dovolila, da se do nje sploh dokoplje, ali pa ga speljala na napačno smer?

9Vampirji. Empty Re: Vampirji. Ned Avg 31, 2008 11:50 am

Ilona

Ilona
V.I.P.
V.I.P.

Angel Inna Storm

Vampirji. 26
[by: Amy Lee]

Velikokrat bi si nekateri mislili, da je Angel nekako pristala v napačnem veku. In tudi sama je včasih tako razmišljala, sedaj pa jo, če je iskrena vse skupaj nič ne briga. Umirjena sedemnajstletnica, katera je že, preden je postala vampirka strašila okoli s svojo bledo poltjo, steklenimi modrimi očmi, dolgimi, gotskimi oblekami in odštekanimi frizurami, je znana v večih krogih ljudi in večina jo ima za čudakinjo, nekakšno veliko outsiderko. A Angel se na to ne ozira, na ustnice se ji, ko od svoje najboljše prijateljice Annah izve kakšnega od novih tračev o njej, razlije ironičen nasmešek, nato pa le zamahne z roko in zamenja temo pogovora. Nekako ne da se ji ubadati z bedaki, kakor jih imenuje sama. Velikokrat je za svojim hrbtom zaslišala besedo 'vampirka' in ob tem, je v sebi začutila nekakšno zadovoljstvo, kakršnega že dolgo ni. Že kar nekaj časa ima namreč namen vsem razkriti resnico v sebi, toda, ali bo zbrala dovolj poguma in to naredila svoji vrsti? Annah je edina, poleg ostalih vampirjev, ki ve za njeno skrivnost in jo je že večkrat odvrnila od tega. Pa se ji bo Angel uklonila tudi tokrat, ali bo na dan spustila uporniško stran?

10Vampirji. Empty Re: Vampirji. Ned Avg 31, 2008 12:16 pm

Ilona

Ilona
V.I.P.
V.I.P.

Julie Kaiya Anderson

Vampirji. C-rose82
[by: Rose McGowan]

Že od nekdaj je veljala za tisto 'ta posebno' dekle, ki se zapiči v eno stvar in jo na koncu tudi uresniči, pa če je še tako majhna in neopazna. Važno je, da ona začuti samozadovoljstvo in tisti dan, se bo še kar nekaj ur hvalila s tem, kar je naredila. Da, to je še kako zelo znana Julie iz predzadnjega letnika. Njena najboljša prijateljica Virginia jo včasih zbada z besedami, kot so 'pridno dekletce, ki naredi vse, kar se ji reče' in nekateri včasih podvomijo v njuno prijateljstvo in se sprašujejo, kako sta lahko dekleti s tako različnima karakterjema to postali. Njeno družinsko življenje je pravzaprav zelo mirno, odraščala je v čistokrvni vampirski družini na robu njenega predragega gozda, ki ji je nudila veliko ljubezni in samozaupanja, vendar pa, niso je razvajali, kot bi si marsikdo mislil. Vendar pa, veliko drugačno je njeno ljubezensko življenje, pri katerem se preprosto ne mora ustaliti pri eni osebi, čeprav bi si to še tako močno želela, a tiste dni, ko je zaljubljena preprosto ne mora odnehati govoriti o ogledani osebi. Imela je nekaj sezon, ko ji je bil všeč slavni Ian iz zadnjega letnika in tistikrat, bi se skoraj skregala s Virginio, ki ji je, Juliejino čeblanje o njem preprosto požrlo že vse živce. A takrat je vedela kje je meja in se je umaknila v samoto, dokler slavnega fanta ni pozabila, nato pa se svoji prijateljici opravičila in ji prisegla, da se to ne bo več ponovilo, česar se je tudi vestno držala. Dokler v njeno življenje ni stopil fant, za katerega je, ko ga je prvič zagledala, pomislila, da ga je čakala celo življenje. Prijazni, a tihi Josh iz enakega razreda, kot je bila ona sama, ji je preprosto ukradel srce. In tega ne more spremeniti, četudi se ji nekako svita, da ni običajen človek.

Sponsored contentNazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Forks » Začetek » 

 » Zgodbe » Vampirji.

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu