Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Detention

2 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Detention Empty Detention Čet Avg 21, 2008 11:47 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Prav zraven telovadnice pa stoji v času pouka nerabljena učilnica, ki pa se po zvoncu kaj hitro napolni. Vsi dijaki, ki so ta dan v šolo zamudili ali storili kakšno neumnost morajo oditi tja in 'odslužiti' svojo kazen. Kljub temu da naj bi bila namenjena kaznovanju, pa dijaki sem radi hodijo in se družijo s sošolci, norčujejo in zabavajo.


Detention Classroom6

https://forks.forumsl.net

2Detention Empty Re: Detention Sob Avg 23, 2008 8:36 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Eve je zavila z očmi ko se je počila za mizo v učilnici. Pripor je bila stalnica v njenem življenju zaradnih precej neumnih razlogov. Danes - odgovarjanj profesorju. Matematike. Učiteljica danes zadolžena za varstvo je bila knjižnčarka in namenila ji je dolg karajoč pogled. Bili sta že praktično stari znanki. Pogledala je po učilnici ai vidi koga znanega in zadržala je dih... no če bi dihala bi ga zadržala. Skozi vrata je stopil znan postava. Ashley je bila njena sošolka že kar nekaj časa in nikoli nista bili ravno najboljši prijateljici. Razlog - Lucas. Z grozo je ugotovila da je edina klop prosta tista zraven nje in obrnila je obraz da je zrla v klop. Mogoče te pa ne bo opazila... si je rekla sama pri sebi in se še bolj potuhnila v stol.

[Ashley Detention 974110]

https://forks.forumsl.net

3Detention Empty Re: Detention Ned Avg 24, 2008 8:18 pm

Ashley

Ashley
Prebivalka
Prebivalka

Ashley si je po nekakšnem premoru po približno petih dneh ponovno prislužila pripor po pouku. In kaj naj bi bil glavni razlog za to? To da je profesorici fizike zabrusila da ne misli pobrati papirčka na tleh, ker ga ni vrgla ona, ter da če jo moti, naj pa premakne svoje debelo in leno rit in ga naj pobere. Ob tem se je slišalo vsklikanje mnogih fantov v razredu, ki so bili vedno na strani tistih, ki niso bili tiho in se nasmehnila. Profesorica je stopila pred njo in jo ozmerjala z vsem možnim na kar se je Ashley le pomenljivo zasmejala in zavila z očmi. To je slednjo tako vrglo s tira da ji je sprva zagrozila z opominom, na koncu pa jo le poslala po pouku za dve uri na prestajanje kazni.
Z torbo, ki jo je imela oprtano čez eno ramo je počasi vstopila v razred. Pomignila je učitelju, češ da je tudi ona prišla ter da naj jo odkljuka nato pa se ozrla po razredu, kje je kakšna prosta klop. Na njeno veliko žalost je bila samo ena. In prav tista poleg katere je sedela Evelyn. To dekle je prezirala in jo sovražila z dna srca. Jezno je prhnila in se počasi odvlekla k klopi. Torbo je jezno vrgla po tleh in se vsedla na stol. Zazrla se je v Eve in ji namenila enega tistih svojih jeznih pogledov. ''Je bila pridna punčka malo poredna?'' je pripomnila in se zazrla proti Eve. Med njima je bil spor odkar naj bi Lucas zaradi nje pusil Ashley in to je slednjo motrilo noč in dan.

Sponsored contentNazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu