Forks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forks

When you can live forever... what do you live for?

Prijava

Pozabil/a sem gesloObvestilo!
Na forumu trenutno poteka prenova.
Mesec na Forumu
SEPTEMBER
Statistics
Imamo že 27 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je Angel

Uporabniki so skupaj objavili že 666 prispevkov in 68 subjects

You are not connected. Please login or register

Biologija, Kemija in laboratorij

2 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Biologija, Kemija in laboratorij Empty Biologija, Kemija in laboratorij Čet Avg 21, 2008 11:41 pm

Evelyn

Evelyn
Vampirka
Vampirka

Učilnici biologije in kemije sta med sabo povezani z vrati, prav tako pa si delita tudi laboratorij. Profesorici Gershnik sta sestri dvojčici, ki že nekaj let poučujeta oba predmeta. Dijaki pri njunih urah precej uživajo saj obe znana popestriti ure, znani pa sta po težkih testih. Laboratorij je moderno opremljen, kjer morajo vsi nositi bele halje in velika očala. Učilnici ne izgledala nič drugače kot ostale, po stenah prav tako visijo plakati in slike, v biologiji imajo tudi nekaj živali v kemiji pa periodni sistem.


Biologija, Kemija in laboratorij Classroom6

https://forks.forumsl.net

2Biologija, Kemija in laboratorij Empty Re: Biologija, Kemija in laboratorij Ned Avg 24, 2008 9:38 pm

Becca

Becca
Vampirka
Vampirka

Počasi je stopala proti najbolj osovraženi učilnici vseh časov. Nikoli ni marala biologije, saj je bila profesorica precej zaščitniška do živali, ki so bile Beccina hrana, poleg tega je vse nagovarjala k vegetarjanizmu, kar pri Becci, spet, ni bilo mogoče. S kemijo je bila kar zadovoljna, čeprav se je ista profesorica včasih domislila kakega preveč čudnega eksperimenta, ki jih je prestavil v laboratorij, kjer je vedno kaj razneslo, strah pa je Becco razburjal. Prav tako kri, saj se je vedno našel kak štor, ki se je, medtem ko je na steklo dajal vzorec za opazovanje pod mikroskopom, urezal in s krvavim prstom mahal naokoli. Takrat je morala Becca prenehati dihati in upati, da kdo ne spremlja dvigovanje njenih pljuč.
Toda kljub sovražtvu do te učilnice je vedno prišla tja prva. Usedla se je v zadnjo vrsto, kamor profesoričin pogled ni segel prevečkrat, pa tudi ne premalokrat, da bi lahko rekla, da Becca ne sodeluje pri pouku. Čakala je, da so učilnica počasi napolni, čeprav je bilo ravno kosilo in so vsi uživali v hrani, ki je bila Becci neokusna.

http://www.myspace.com/nitta229

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu