Irena. 16. Ljubljana -> Vič. Slovenija.To so štirje dokaj osnovni podatki, ki povejo naslednje; moje ime, starost, kraj in državo v kateri bivam. Ampak verjetno to ni ravno najbol pomembna stvar, ki bi jo tukej not izdala. :]
Sem
človek in ne vesoljec, hudič, zlodej, demonka, vampirka oziroma pač kar si folk zmišluje na podlagi mojga videza, k pač je takšn kt je in ga ne mislm al pa ne morm spremenit. Face it. Sej ne rečm, d me učas ne przadanejo kkšne besede, k jih slišm al pa vidm al pa preberm na podlagi tega, kakšna sm.. ampak, kaj morm, pač tk je. Folk, k gleda na zunanjost je itak debiln, čeprou nikol nism rekla, da ni pomembna, ampak ne pa
tok. Okej, dobr, ne bom se spuščala še v eno od filozofskih debat, kr čene lahko nakladam do jutra in še naprej
. No, pa je tle še ena stvar, zarad katere je Irena pač Irena. Rada nakladam in govorim, pa spet nakladam.. sm težko tih, če je seveda tema, o kateri se pogovarja krog v katerem sem se tisti trenutk znašla, zanimiva. In s tem ne ciljam na 'ženske' debate o tipih, k jih poslušam stalno, ko sm zravn svoje generacije
.. Torej hja, zmerej sm in zmerej bom trdila, d sm se rodila kkšno leto prepozn, oziroma če bi šla u skrajnost clo v enem veku prepozn. Z veseljem bi šla nazaj u Srednji vek al pa k Egipčanom, če bi blo čist po mojih željah k Keltom, k so moja strast že... mah, kar nekej časa ^^. Ampak dobro, se nekak [
] da sprijaznit s tem in nekak žvet.
Hodim na Gimnazijo Jožeta Plečinka v Ljubljani, to leto bom šla v drugi letnik in no ja.. molim, da bo vse šlo tko, kt bi si želela, čeprov je ponavat tk, da nikol ni tko, zmer se najde nek, kar mi pokvar to... no ja, ampak life's a bitch, kaj čmo. Sicr so ble moje sanje pridt na SŠOF [Srednja šola za oblikovanje in fotografijo], sam sm si nekak premisnla, ker.. s fotografijo, ki je še ena od stvari, k jih mam najraj ^^ se lahk ukvarjam tut poleg nečesa, kar bi počela ^^..
Sm nekdo, ki ma že od malga rad naravo [like Raya, dej lahk mal razmislte kje je dobila vse te dobre lastnosti
], nekak si ne predstavljam lajfa brez tele bližne okolice, ki je hvala komurkoli pač, še zelena ^^, torej ja, če bi mogla izbirat med vsemi živalmi in bi mogla izbrat le eno najljubšo bi izbrala tigre, kakšnga posebnega razloga za to pa nažalost ni :].
Torej ja, glede vere ne morm rečt ničesar. V men plava ene sto tisoč vprašanj krščanstvu in ostalim veram, ki so se pač razvile in se bodo razvijale še naprej, težko v kej vrjamem, lahko pa bi rekla, da vrjamem v življenje po življenju; da se zopet rodiš nekje drugje, ko umreš. Mislm, sej bi blo mejhn čudno, če bi šou u nič, al pa je to pač še ena od krutosti življenja. Sam zakaj se potem učimo, zakaj padamo, zakaj se pobiramo, zakaj poskušamo ostat močni, če na koncu ratamo le.. nič? No ja, bo že... someday. Spet sm se spustla v filozofsko debato, ampak.. ne morm nč narest glede tega. No ja, nekateri moji frendi pravjo, da velik preveč razmišlam za svoja leta in nekak bi jim lahk to pritrdila, ampak bi lagala, če bi rekla, da mi ni všeč, da razmišlam toliko, kot pač razmišlam. Velikokrat pa sm, zarad teh svojih misli, ki jih pač nekateri ne želijo razumeb 'izobčenka' nekej 'drgačnega' nekej, na kar se lahko uni ovce, ki sledijo pastirju spravjo, ko nimajo nč za delat. Boli? Včasih, ko si sam, ko maš cajt, da pomislš na use to, ko ... nate pade nekakšno depresivno obdobje. Blah.
Sevede pa obstaja folk, ki ga mam rada, k ma rad mene in ki me sprejema takšno kakršna sem, kar je edina stvar, ki jo zahtevam. Torej tle bi se rada zahvalila usm mojim zlatim frendom, k so pač iz mene naredl to, kar sm zdej ^^. Ki so mi stal ob stran takrat, ko sm jih najbl potrebovala, ko nism vedla kako naprej, ko nism več vidla luči na koncu tunela.
Ana <3, je moja mejhna lučka, ki je do zdej še zmerej svetla takrat, ko sm padla u največjo temo =). BFF for ever <3. [njo pač morm posebi oment ja
]... Torej ja, frendi so neki, kar je na prvem mestu pr men
. Šele pol pride ljubezen in vse ostalo. Ljubezen gre... frendi ostanejo. Vsaj upam tko.
Velikrat sm se sprašvala o vrednosti same sebe; največkrat takrat, ko sva končala s fantom, ali pa takrat, ko sem se s kom skregala. Že tko al tko sm človek, ki ima izjemno nizek ego in nega nažalost ne morm sprement, pa če še tko hočem.. Glede ljubezni imam resnično slabe izkušnje, jih tudi ne zakopavam, nosm jih v seb in poskušam ne ponavlat istih napak. Nekateri pravijo, da spet za en cajt rabim postat Lilith, [moj večni vzdeve odkar pomnim ^^] zaledenet in ne spustit nobenga v mojo bližino. In to nekak tut nameravam. Ne rabim ljubezni, da bi spet dobila tisto bolečino. Ne rabm še enga padca, da bi mi sporočil, kako zelo neumna sem [bla]. Torej ja. I'm Ice Queen. Again.
Muzka je neki, kar me dela posebno in ne bom zanikala tega, da ne poslušam vsega. Rekla bom tkole; poslušam tisto, kar mi tisti moment sede.. če bo to rock baladica, pa naj bo rock baladica :]. Težko se opredelim na eno zvrst, kajti čim padem nekam, najdem spet nek druzga, kar mi zapaše še bolj, kot tisto prej. Nekako poslušam vse; od Siddharte, Big Foot Mame, pa vse tja do Dark Funeralov in Dissection :]. Nek pa drži kt pribito; Music is rolling my life.. on and on and on =). Brez nje bi bla v kkšnih momentih resnično zgubljena, če ne pogubljena.
Moj prosti cajt kokr mi ga še ostane, ko nisem med frendi al pa se nekje zuni sprehajam z mp3jem v ušesih pa zasede tale mašina, ki ji pravimo računalnik
. Že dobra štiri leta sm obiskovalka (RPG) forumov, nekaj par jih celo vodim oziroma izdelujem, MSN je skorej zmerej užgan [frozen.memory@live.com, če me kdo želi dodat oz me bolje spoznat ^^. se ne branim novih spoznanstev], debate ponavadi tečejo... to pa je vse, kar je v svetu neta za povedat
. To pa, da rada pišem, ste vrjetn ugotovil že sami =).
Verjetn sm pozabila še dosti, tko da... dodano bo vrjetno, ko se bom spomnila in če bom mela cajt ^^
Še štiri stvari, na katere sm nora in me od njih preprost ne morte odtrgat:
Music && Coffee && Drums && Roses <3
<3 × <3 × <3xoxo*